Om Tupac

Tupac är en display och förpackningsleverantör. Vi är specialiserade på att anpassa displayer och stansade lådor så att de fyller sin funktion perfekt. Produktionen sker sedan i samarbete mellan vår konstruktions- och designavdelning och våra tryckerier. Screen och offsettryckeriet tar hand om större upplagor, medan digitaltryckeriet arbetar med små upplagor, dekorerade prover och lösningar som kräver särskild kontroll. Allt vi gör produceras i wellpapp och kartong, en ren skogsråvara där allt som tillverkas kan återvinnas.

Idag är vi 16 personer som arbetar på Tupac. Tillsammans är vi precis lagom många för att kunna ta hand om avancerade produktioner, utan att för den skull förlora något i flexibilitet och service. Det är hemligheten bakom den höga kvaliteten i våra produkter, och säkert anledningen till att vi blivit en naturlig samarbetspartner inom svensk och nordisk industri.

Tupac AB drivs av Tomas Roos, Lars Månsson och Jonas Söderman. De har arbetat inom wellindustrin sedan slutet av 70-talet, 1990 bestämde de sig för att starta sin egen verksamhet tillsammans.

Affärsidé

Att utveckla och tillverka produkter i wellpapp och kartong till våra kunder inom tillverkningsindustrin och handeln. Med hjälp av den senaste tekniken inom konstruktion, design och produktion är vår strävan att på ett innovativt sätt förse våra kunder med högkvalitativa produkter.

Några kundreferenser

Tupac förser stora delar av svensk och nordisk industri med displayer och förpackningar. Antingen via våra återförsäljare som finns representerade i hela Sverige eller direkt genom vår egen säjlkår.